M-Power jezelf in de lente!

by Linda Eriksen on 30 maart 2017

Hoe heerlijk is het om van de eerste lentezon te genieten. Mensen glimlachen naar elkaar op straat en vogels zingen weer het hoogste lied.
En, nog fijner… de zomer lonkt er achteraan.
Vroeger was dit de periode van voorjaarsschoonmaak. Dat lijkt ouderwets maar het was letterlijk het stof wegvegen dat zich een winterlang verstopt heeft in donkere hoekjes. Alles even lekker boenen en soppen tot het weer glimt en blinkt. Schoon en fris voor elke zonnestraal die onverbiddelijk het laatste stofje dat rest laat zien

Vrijheid, blijheid
Wat denk je van een voorjaarsschoonmaak voor jou? Persoonlijk M-Poweren door jezelf door te lichten? Je ego op- en vervolgens van je af te schudden, je intellect in te zetten en intuïtie de ruimte te geven om boven te komen drijven. En last but not least: alle hinderlijke emoties ruim baan te geven door ze te durven voelen? Waardoor ze kunnen oplossen en ‘for ever’ het hazenpad nemen?
Wat er rest als het stof is neergedaald? Vrijheid, blijheid. Meer dan een zomerlang! Als dat niet aantrekkelijk is?

Wow!
Malou Cinanni en ik starten eind april alweer met de vierde serie in de reeks M-Power trainingen. De solide basis is Management Drives. Het test je drijfveren en laat zien wat de basis is van jouw persoonlijkheid. Toen ik mezelf jaren geleden ging certificeren om trainer te mogen worden van de Ondernemingsgraad van Albert Heijn was ik nieuwsgierig wat dat me weer zou opleveren. En het was een verrassing. Ik leerde mezelf met terugwerkende kracht nóg beter kennen terwijl ik de loep al zo’n 17 jaar over mezelf had liggen. WOW, wat een extra eye opener was dat.

Geen spijt
Het vormt nu de basis van onze nieuwe Persoonlijk Leiderschap training. De laatste dag komt alle opgedane kennis van de voorgaande weken samen en maak je een plan de campagne om een issue uit je leven voor eens en altijd aan te pakken. Een nieuw en uitdagend werkdoel, een droom die je eindelijk wilt realiseren of een passie de ruimte geven die al te lang onder een steen gezeten heeft en het daglicht niet durfde zien. Van alles kan het zijn. Jij ontdekt binnen jezelf je de lef en de liefde om te realiseren wat je te doen hebt in dit mooie leven. Zodat je nooit SPIJT zult hebben.

Dus… doe je mee?

Zie: https://www.curious-you.nl/events/m-power-jezelf-in-5-dagen/

Dagdag

Philo Hermans
CuriousYou

Share this post:
Linda EriksenM-Power jezelf in de lente!