We zijn gespecialiseerd in het beter maken van bedrijven of onderdelen daarvan.
We leggen kansen bloot en komen met op maat gemaakte verbetervoorstellen
die makkelijk te implementeren zijn.
Wij werken visueel, zijn open en eerlijk, en houden het graag praktisch.

ONZE EXPERTISE

STRATEGIE

Bedrijven met een heldere focus zijn succesvoller. In een paar simpele stappen helpen wij je terug in focus te komen. We scheppen de voorwaarden tot verdere groei en zorgen dat je direct kan beginnen.

MARKETING

Loyale klanten betekent meer omzet. Simpel toch? We creëren een unieke klantbeleving die leidt tot loyaliteit en meer merkambassadeurs binnen jouw doelgroep.

E-COMMERCE

Toonaangevende retailers omarmen technologie om hun groeiplannen te realiseren. Door optimaal gebruik te maken van data trails helpen wij je klanten te verrassen met gebruiksgemak en relevantie.

CROSS-BORDER

Cross-border zaken doen met consumenten leidt tot een scala van nieuwe uitdagingen. Met onze kennis en ervaring helpen wij je stap voor stap om je cross-border avontuur tot een succes te maken.

CHANGE MANAGEMENT

Hulp nodig met een specifiek probleem of proces binnen je bedrijf? Een frisse blik maakt een groot verschil. Onze hands-on aanpak levert je inzichten op en resulteert in simpel door te voeren verbeterplannen.

FORMAT DEVELOPMENT

Behoefte aan verandering? Een nieuw frisse start? Op basis van jouw kracht en unieke positie ontwikkelen wij je nieuwe huisstijl, verpakkingslijn of winkelconcept.

Linda EriksenCONSULTANCY