MANAGEMENT DRIVES

Management Drives versterkt inzichten die aan de basis staan van groei in persoonlijke effectiviteit en verbetering van resultaten van individuen, teams en organisaties.
Neem controle over je eigen werkhouding en haal het beste uit samenwerking en leiderschap. Dat lukt als je jezelf beter kent. Want dan weet je wat je drijfveren zijn en werk je met passie. Ook herken je je valkuilen en weet je waar je energie van krijgt en waar het weglekt. Management Drives is een test op basis van breed wetenschappelijk onderzoek die jou laat zien waar je goed in bent. Het meet wat je motiveert, waar je prioriteit aan geeft, hoe je de werkomgeving en relaties beziet en hoe dat jouw stijl van denken, doen en communiceren kleurt. En daarmee gedrag en resultaten beïnvloedt. Hierbij onderscheiden we zes stijlen van leiderschap vanuit zes drijfveren.

Management Drives meet al ruim 15 jaar de drijfveren van Raden van Bestuur, directies, managementteams en hun medewerkers. Van meer dan 200.000 mensen zijn de profielen geanalyseerd. Klanten zijn tevreden omdat hun doelstellingen met de inzet van Management Drives eerder en effectiever worden bereikt en medewerkers beter tot hun recht komen.
Zie: www.managementdrives.com.

Prijs:
€ 495,- (excl  BTW)

Dit omvat:

  • een digitale test
  • een persoonlijke 1-op-1 uitleg van het eigen profiel
  • een rapport van het profiel
  • het boek: ‘Een spannende kijk op leiderschap’ Management Drives/Mastering Leadership.

Groepsprofiel (vanaf 5 medewerkers) op aanvraag.

Interesse?
Stuur dan een mail naar hallo@curious-you.nl

Linda EriksenMANAGEMENTDRIVES