DE EERSTE KEER!

by Linda Eriksen on 3 augustus 2016

Het is alweer een tijd geleden, maar de spanning is er niet minder om: de eerste keer!

Ik had niet gedacht dat ik als ondernemer zo vaak weer “de eerste keer” zou beleven. De eerste website, de eerste opdrachtgever, het eerste congres, het eerste seminar, het eerste blog, de eerste collega. En altijd weer even spannend. Gek, het went eigenlijk nooit.

En dan nu, het eerste Retail & Brands festival. Het grootste event tot nu toe, dat we voor de eerste keer organiseren. Samen met onze partner RetailTrends Media. Ook voor hen de eerste keer.
De spanning, het plezier, het plannen maken, de eerste sprekers, de eerste verkochte kaarten. Heel veel eerste keren. Samen met een partner die bij ons past.

De spanning loopt op nog een maand tot aan het eerste festival. Nog zoveel te regelen, nog zoveel te informeren, nog zoveel te bespreken. Maar vooral nog zoveel lol, nog zoveel energie en nog zoveel passie. Wat ons betreft genoeg passie en energie voor nog heel veel volgende keren.

Wij hopen dat jullie net zoveel plezier beleven aan de eerste keer Retail & Brands festival. Hopelijk gaan er nog vele eerste keren volgen. Samen!

Tot 8 september!

Linda_Eriksen_-500x500Linda Eriksen
CuriousYou

Share this post:
Linda EriksenDE EERSTE KEER!